perjantai 9. kesäkuuta 2017

ILOMÄEN PUUKAUPPA KY TUO POLTTOPUUT SAUNAFESTAREILLE


Jotta Finnish Sauna Festivalin puukiukaat saadaan kuumiksi koko festivaalin ajaksi, tarvitaan tietenkin hirveä kasa POLTTOPUITA!
Ilman laadukkaita polttopuita ei festareilla lämmitettäisi yhtäkään saunaa, joten puiden merkitys on erittäin suuressa osassa tapahtuman olemassa oloa! Jokaikisen polttopuun saunafestareille meille tuokin Ilomäen Puukauppa Ky! Puut tuodaan festivaalille valmiiksi pilkottuina halkoina ja yhteensä kolmeen kesän festarikaupunkiin 12 päivän ajaksi käytetään kokonaiset 60 kuutiota polttopuuta! Eli aivan huikea määrä! Valmiiksi pilkotut halot tekevät festivaalin saunojen lämmityksestä helppoa ja vaivatonta!. Festareilla käytetään saunoissa sekapuuta ja pieni määrä leppää, joka on tarkoitettu alueen savusaunalle!
Tämä vuodesta 2011 alkaen toiminut erittäin ammattitaitoinen puualan yritys toimii Pälkäneen Rautajärvellä ja Vihdin Jokikunnalla. Toiminta-alueena yrityksellä on pääosin Pirkanmaan, Uudenmaan sekä Kanta- ja Päijät-Hämeen alueella. Heidän palveluihinsa kuuluu polttopuiden teko ja myynti, ongelma- ja pihapuiden kaadot, metsänraivaus, metsänhoito, harvennushakkuu sekä sahauspalvelut. Heidän tarjontaansa kuuluu myös kenttäsirkkelillä tehdyt pelkkahirren sahaukset ja muut sahauspalvelut. Yrityksen toiminta on erittäin monipuolista ja on mahtavaa, että saamme kaikki 20 kuutiota puuta Helsinkiin, 20 kuutiota Turkuun ja 20 kuutiota Jyväskylään juurikin Ilomäen Puukaupalta. Suuri kiitos ja kumarrus! :-)
FINNISH SAUNA FESTIVAL  
HELSINKI 8.-11.6.
TURKU 15.-18.6.
JYVÄSKYLÄ 10.-13.8. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän :-)